U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                                                                                                                                                  

Op  10 december a.s. zal de DSH club i.s.m. TVEllef een TV uitzending opnemen op het Münsterplein in Roermond. Hier zullen ook nog andere artiesten aan meewerken.

Omdat het in december erg druk is in en rond Roermond is het idee onststaan om met een touringcar te reizen. Bjorn heeft geregeld dat we met een bus van Slangen Reizen voor een schappelijke prijs kunnen gaan.

Wij vragen een bijdrage van € 10,00 p.p voor iedereen die mee wil. Laat het op tijd weten want we hebben maar 50 plaatsen en vol is vol. Inschrijven en betaling uiterlijk tot 15 november, bij betaling vermelden ”kerstreis Roermond”.

Wij hopen dat iedereen meegaat want het wordt een mooi evenement.

 

We hebben meerdere opstapplaatsen:

  • 11.30 uur Wolfs Verlichting ( veel parkeerplaatsen)
  • 12.00 uur DSH School
  • 12.30 Schinveld voetbalveld Olympia

We worden afgezet in het centrum van Roermond, waar de mogelijkheid bestaat om de stad Roermond te bezoeken, te shoppen of ergens lekker iets eten of drinken.

Muzikanten verzamelen om 15.30 uur waarna de opnames plaatsvinden van 16.00-19.00 uur. De opnames vinden plaats in een groot overdekt paviljoen.

Wat en hoe re gespeeld wordt horen jullie op de eerstvolgende repetitie waar ook hier aan gewerkt wordt. Om 20.00 uur vertrekken we weer vanuit Roermond ( let op, dit zijn richttijden )

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?